A csótányokról röviden

Rejtett életmódú rovar, általában éjszaka, vagy teljes sötétségben indul portyázásra. Alakja erősen lapított testű, ovális körvonalú, többnyire barna vagy fekete színben található meg. Magyarországon a több ezer fajból csak a német, konyhai és amerikai csótány található meg. Életmódjából adódóan a testfelületén megtalálható rengeteg baktériummal, kórokozóval szennyezheti környezetünket .Nem csak maga a rovar undort keltő, de ürülékük ugyancsak fertőző lehet azon túlmenően, hogy az arra érzékeny embereknél allergiás reakciókat idézhet elő. Irtására több módszer és irtószerek széles palettája áll rendelkezésünkre. Ezt szakembereink az adott területre és környezetre szabottan alkalmazzák.

Kötelezettségek a csótányokkal kapcsolatban:

A 18/1998 NM rendelet alapján a csótányok megtelepedésének és elszaporodásának megelőzése érdekében évente legalább két alkalommal vegyszeres kezelést kell végezni:

1. Egészségügyi, gyermekvédelmi és oktatási intézményekben,

2. Élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló helyeken (üzemekben, üzletekben, raktárakban stb.),

3. Piacokon és vásárcsarnokokban,

4. Vendéglátói pari és közétkeztetési egységekben,

5. Tömegszállásokon

Jó helyen jár! Kérjen tőlünk árajánlatot még ma!

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 282-0021
+36 1 357-1226
+36 70 207-7773

Kövess minket

Facebook