Fertőtlenítés

Fertőtlenítés! Vegye igénybe szakembereink segítségét!

Napjainkban, a koronavírus járvány idején még fontosabb kérdéssé vált az, hogy olyan tiszta, fertőtlenített környezetben élhessünk, amely nagymértékben megakadályozza ennek a fertőző betegségnek a tovább terjedését és segíti a leküzdését!

Erre a feladatra vannak olyan kiválóan képzett, fertőtlenítést végző szakembereink, akik segíteni tudnak abban, hogy egyedi, személyre szabott, speciális módszerekkel történjen meg az adott terület fertőtlenítése. De nemcsak a koronavírus esetében, hanem egyéb más mikroorganizmusok legyőzésében is hathatós segítséget adhatnak ezek a módszerek, úgymint a H1N1 vagy a H5N1 fertőző betegség megjelenésekor.

Cégünknél úgy gondoljuk, most még nagyobb szükség van a munkánkra! Ezért nem zárunk be, hanem folyamatosan dolgozunk. Hívjon telefonon, vagy keressen meg bennünket elérhetőségeinken és mi rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel, hogy mielőbb elvégezhessük a fertőtlenítést.

Sajnos a mostani koronavírus járvány elterjedése, a nagyszámú megbetegedések lehetősége és ennek a fenyegetettsége rengeteg problémát okoz mindannyiunk életében. Munkahelyek szűnnek meg, sokan kerülnek kórházba, kényszer szabadságra, az emberek többsége elveszítheti az állását is Ilyenkor érezzük azt, hogy mennyire sérülékenyek, kiszolgáltatottak vagyunk. Egy már ismert, vagy egy egészen új, ismeretlen vírus, megjelenése az egész világon bármikor végig söpörhet, és emberek millióinak változtathatja meg az életét és sodorja veszélybe a megélhetését is. Ezért most még inkább szükségessé válik a vírus terjedését megakadályozni képes fertőtlenítés elvégzése!

Többféle lehetőséget is fel tudunk kínálni ügyfeleink számára, előzetesen tájékoztatást adva, hogy milyen módszerekkel dolgozunk, és ez alapján az adott hely és az ottani körülmények megismerése után döntünk a fertőtlenítés módjáról. De akár, mint ahogy említettem, speciális helyi fertőtlenítés iránt érdeklődők igényeinek kielégítésére is van lehetőség.

Melyek azok a módszerek, amelyekkel szembe szállunk a vírusokkal?
A fertőtlenítés történhet fizikai eljárással, ez a szárazgőzöléses, vagy különböző kémiai eljárásokkal, ilyen a ködszerű permetezés, vagy az áztatásos permetezés. Mindegyik fertőtlenítési mód alapvető célja, hogy meggátoljuk vele a vírusok tovább terjedését és ezáltal a megbetegedések száma is kevesebb lehet.
Olyan széleskörű, erős fertőtlenítő hatású anyagokkal dolgozunk, amelyek képesek elpusztítani vagy inaktiválni a vírusokat, baktériumokat, mikrobákat és a gombákat is, legyen az akár penészgomba. Tehát a fertőtlenítés során baktériumölő, vírusinaktiváló és gombaölő hatást érünk el.

Mit kell tudni a különböző fertőtlenítési módszerekkel kapcsolatban?

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy melyik módszer miért és hol lehet hatásos. Ha egy kisebb méretű lakásba, hívják ki szakemberünket, akkor a helyszínre kiérkezve biztos, hogy úgy dönt, a szárazgőzös fertőtlenítő módszert fogja alkalmazni, mivel ez az eljárás, csak ilyen helyeken lehet teljes mértékben hatásos! Azért, mert erre a magas hőmérsékletű gőzre szinte valamennyi baktérium és vírus is nagyon érzékeny. Ebben az esetben tehát a fertőtlenítés 180 C fokos szárazgőz alkalmazásával történik meg.

Amikor permetezéses fertőtlenítés történik, akkor mechanikus módszerrel, porlasztással kerül ki a fertőtlenítőszer a meghatározott felületekre. Az ilyen módszerrel, az adott környezetbe kijuttatott antimikrobiális hatású anyag, ami azt jelenti, hogy képes elpusztítani a különböző mikroorganizmusokat.

A magánlakások, családi házak mellett természetesen más területeken is rendkívül fontos a fertőtlenítés, mint például társasházak, panellakások, különböző munkahelyek, vagy a mostani állapotra tekintettel, jelenleg is még üzemelő kereskedelmi egységek, boltok esetében.
Mivel az élelmiszereket forgalmazó üzletekben napi szinten nagyon sok ember megfordul, kijelenthetjük, hogy járványügyi szempontból az egyik legveszélyesebb terület a kereskedelem. Ezeknek a boltoknak a fertőtlenítése nem mindig megoldható saját erőforrásból, ezért ott is, megbízásuk után, el tudjuk végezni az üzletek fertőtlenítését. Amennyiben szükséges a fertőtlenítés során, rugalmasan alkalmazkodunk a nyitvatartási időhöz. Sok üzemben még mindig folyik a termelés, a gyártás tudjuk, hogy ez ebben a krízishelyzetben nem könnyű feladat, gyorsabban terjedhet a vírus ott, ahol több ember van összezárva nap mint nap. A fertőtlenítés tehát ezeknél az üzemeknél még fokozottabb jelentőségű!
Cégünk szakemberei elkötelezettek abban, hogy a mostani nehéz időszakban is szembe szálljanak a ránk leselkedő láthatatlan ellenségekkel, a vírusokkal és egyéb baktériumokkal szemben. Szaktudásuk és gyakorlati tapasztalataik révén bármelyik módszer alkalmazásával biztos lehet abban, hogy egy tisztább és egészségügyi szempontból biztonságosabb lakás fogja fogadni a fertőtlenítés elvégzése után.

Hívja tehát cégünket, hogy elvégezhessük Önnél is a fertőtlenítést!

Jó helyen jár! Kérjen tőlünk árajánlatot még ma!

Elérhetőségek

Telefon

+36 1 282-0021
+36 1 357-1226
+36 70 207-7773

Kövess minket

Facebook